BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Friday, October 23, 2009

PeRnahAku..awalan bicara


Assalamualaikum dan salam kasih sayang..1st of all, this is a third blog for me..yg pertama n kedua..aku x tau ke mana hilangnyer..kne makan virus H1N4 kot..but de way..syukur dipanjatkan ke atas kuasa Illah cuz..terdetik juga dihati ni nk create blog utk tatapan peribadi n umum.."PernahAku" or "AkuPernah" ada makna yg tersendiri..klu nk tau kene pk sendiri..kih3..apa2 pun this is 1st publish post..so ni adalah mukadimah bicara yg akan mendasari dan menjalani setiap perjalanan dalam blog yg x seberapa nih..arap org yg view blog nih puas hati..n rase happy jer..jgn sedih2 naa..Insyalah disetiap ruang2 dan lompng kekosongan nih akn aku isi dengan benda2 yg aku ase sesuai n ditapis oleh beberapa agensi yg diiktraf oleh jabatan kerajaan aku sendiri..hik2..
Apa yg penting (bukan stail wonderpet) "PernahAku" akn memperjuangkan setiap apa yg berlaku dlm kehipunan nih yg penuh dgn cabaran,dugaan,rintangan, pahit manis, asam garam dan wat ever..tpi jgn kite lupa..setiap per yg mendasari kehidupan nih adalah penuh dgn makna dan sebab musababnye...m'sia bkn insan yg sempurna sepenuhnya.."aku bukan nabi yg bisa sempurna, ku tak luput dari dosa."..
sesuai ke roda dijadikan tema bolg nih..ermmm.. sesuai kot..roda basikal jer yg aku ada..jadilah doll
ok la..nntikn post2 (bukan posto ekk, soto pun bukan) yg mendatang..insylah.wslam

2 comments:

FaTiNe said...

Inspirasi satu malaysia tuh. Huhu~ Eh, ncik elmu-b, sila laaa jadi follower patik. Hehe~

elmu-B said...

ye putri hangli-poh..hamba akan turuti