BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, April 29, 2010

"Independent day"

Hari ini adalah hari terakhir aku di'observe' oleh pensyarah penyelia..teras sangat lega dan berpuas hati..pelajar pula memberikan komitmen yang sewajarnya..puas bila bagi orang lain puas..timbal balik la..aku mengajar macam biasa ja..cuma guna abm yang 'agak' luar biasa..sehingga menarik minat mereka..fuhh bergetar lidah nak berbicara.. tak seperti biasa mungkin agak tertekan untuk membuat 'perform' yang terbaik..apa pun syukur..dengan hasil usaha sendiri..pensyarah pun bagi komen yang membina dan memberansang..huhu..tpi 'still' tak boleh jadi guru yang luar biasa...terima kasih semua...khususnya kepada pelajar 2A....

Saturday, April 24, 2010

LaFaZ yAnG tErSiMpaN

video

Thursday, April 22, 2010

Masa bErlalu beGitu pAntas..

...sANGAT cEPat maSa berLalu..tinggal lebih kurang 4 MingGu sajA Aku dI cOnvenT..TAk SaBar Plak nak ABiSkAN pRAKTIkal iNI...TaPi DaLAM mASA yANG sAMA bErat Plak Nak TinggaL kaN cONvENT..HUHUhhh..

Tuesday, April 6, 2010

Kesunyian bertandang lagi

fuhh..selesai sudah rutin harian senaman jari..untuk seminggu..x seperti sediakala..minggu nih terasa penat sgt..kenapa ek? mungkin kesihatan aku kurang baik..dah lama x dilanda demam..biasanya time nak exam je mula la..badan tak tentu suhu..hahaha..tapi la nih x exam dah..duk marking paper exam jer..risau gak klu pelajar aku x leh jawab UP2 nih..arap2 diorng baca la pe yang patut..

Kesunyian oh kesunyian..mengapa bertandang dalam jiwa aku...tak sepeti dulu..hahah..mungkin teringat saat2 gembira dulu..mengenang kembali saat bahagia..haahahah..kene hiburkan hati.jangn gundah gulana..hidup mesti diteruskan dan banyak lagi cabaran yang akan mendatang..

terujanya rsa bila masuk mengajar tadi..ye la semalam tak berkesematan ke sekolah atas sebb2 tertentu..masuk jer kelas tadi pelajar pakat tanya..cikgu kenapa tak datang semalam, cikgu sakit ker??wah teruja nyer saja bile pelajar tanya macam tuh..rupenya ada juga pelajar yang ambil berat ekk..hahah walaupun selalu kene marah..syukur2..

sekarang nih tengah menghitung hari..ada sekitar 7 minggu jer lagi..cepat betul masa berjalan..selamat la masa 2 tak belari..klu x mesti payah nak kejar..sekarang sibuk membikin mural kat sekolah..last mint bru dapat projek..aduh2 so kene la datang pg..mmg melemahkan..tpi apakan daya..dah tanggungjawab...pgogram minggu nih..latihan kawad kaki dan majlis anugerah cemerlang 2009...