BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, December 8, 2009

ruang masa di Ngan Yin


Untuk cuti sem nih, sempat gak meluangkan masa di kilang kacang cap tangan..mesti ramai yang tahu dan pernah menikmati keenakkan kacang nih..
aku start keje 1hb yang lalu. kul 7.30pg sampai 5ptg ,bermula la rutin aku di kilang kacang nih..best la gak.mula2 kaku cikit sebab sorang pun warga kilang aku x kenal. tapi alhmdillah lama2 ok gak warga kilang nih..
keje pun x susah sgt just packing kacang jer..tempat pun selesa sbb duk dalam accnt so x jadi malas la..apa2 pun enjoy kje...ari2 leh makan kacang..jng muka jdi mcm kacang daa..

2 comments:

elmu-B said...

test2 comment

FaTiNe said...

nak order kacang ngan yin 1 kotak plz.Ha3